Bloktrap op maat

team

Een bloktrap op maat laten maken, is een van de opties waaruit u kunt kiezen bij Holman Trappenmakerij uit Kaatsheuvel. Voor elk interieur is deze trapvorm een stijlvolle oplossing. Als specialist in het produceren van houten trappen, kunt u bij ons ook terecht voor een trap waar gebruikt wordt gemaakt van diverse materialen.

Bekijk onze projecten
Detail van het begin tot eind
Ontworpen en geproduceerd in eigen bedrijf

Wat is een bloktrap precies?

Holman Trappenmakerij maakt naast standaard trappen ook exclusieve trappen. Neem bijvoorbeeld een bloktrap. Een bloktrap is een trap waarbij de treden en het stootbord in een hoek van 90 graden staan. Dit wordt ook wel een keepboomtrap genoemd. Bij deze trap zijn de bomen van de trap niet zichtbaar. U kunt deze trap vergelijken met een eiken Z-trap. Wilt u een bloktrap op maat laten maken? Wij zorgen ervoor dat deze volledig naar uw wens word uitgevoerd. Dit geldt zowel voor het ontwerp als de realisatie.

Gereedschap

Neem contact met ons op voor meer informatie

Gereedschap

Heeft u interesse in een bloktrap? Geef dan uw wensen aan ons door tijdens een gratis adviesgesprek. In dit gesprek vertellen wij u ook alles over onze werkwijze. Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via 0652-045028 of stuur een e-mail naar info@holman-trappenmakerij.nl.