Houten trap met bordes in Kaatsheuvel, Noord-Brabant

team

Wilt u een speciale houten trap met bordes laten bouwen door een expert uit Kaatsheuvel in Noord-Brabant? Wanneer uw pand over meerdere verdiepingen beschikt, is het handig om een degelijke trap te kiezen. Uiteraard kiest u dan voor een trap die past bij het interieur en de stijl van uw woning of bedrijfspand. Met jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van diverse soorten trappen, is Holman Trappenmakerij de juiste partner om een houten trap met bordes volledig op maat te realiseren.

Bekijk onze projecten
Detail van het begin tot eind
Ontworpen en geproduceerd in eigen bedrijf

Uw unieke houten trap met bordes

Een tussenbordes is een platform dat twee steken of traparmen van een trap onderbreekt. Wanneer een trap onderbroken wordt door één of meerdere bordessen, verandert deze doorgaans van richting. Wanneer er een verbouwing plaatsvindt in uw pand en er een houten trap gebouwd moet worden, wilt u uiteraard een bedrijf inschakelen dat met u meedenkt. De juiste stijl, materialen van hoge kwaliteit en originele afwerkingsdetails, onze specialisten houden met alles rekening om uw houten trap zo uniek mogelijk te maken. Niet voor niets zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van exclusieve trappen. Moet er ook een houten vaste trap naar zolder worden gebouwd, en heeft deze ook een bordes nodig? Geef uw wensen door en wij bekijken met u de mogelijkheden. U heeft tevens de mogelijkheid om een trap in eikenhout te laten maken.

Gereedschap

Doe inspiratie op

Gereedschap

Wij werken nauw met u samen om uw houten trap met bordes naar wens te bouwen, van idee tot installatie en afwerking. Bovendien wordt ons ver ontwikkeld, ouderwets vakmanschap al jarenlang toegepast in ons familiebedrijf in Kaatsheuvel. Bekijk onze projecten en doe alvast inspiratie op voor uw toekomstige trap. U bereikt ons via het telefoonnummer 0652-045028 of met een e-mail naar info@holman-trappenmakerij.nl.