Houten wenteltrap plaatsen in Kaatsheuvel, Noord-Brabant

team

De houten wenteltrap is een prachtige toevoeging aan uw pand in Noord-Brabant of elders in Nederland. Bovendien bespaart deze trap u veel ruimte, omdat bijvoorbeeld meubels gemakkelijk onder de trap geplaatst kunnen worden. Natuurlijk wilt u gaan voor een uniek design dat volledig aansluit op uw interieur. Kies daarom voor een samenwerking met Holman Trappenmakerij uit Kaatsheuvel. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van trappen, altijd met het ouderwetse vakmanschap dat maatwerk garandeert. Heeft u interesse in een unieke houten wenteltrap in uw pand? Dan zetten wij graag onze kennis en ervaring voor u in.

Bekijk onze projecten
Detail van het begin tot eind
Ontworpen en geproduceerd in eigen bedrijf

Wij maken de houten wenteltrap die u voor ogen heeft

Een wenteltrap, ook wel spiltrap genoemd, draait rondom een spil en steunt hier ook op. Een wenteltrap kan zelfdragend of met de treden in een muur bevestigd zijn. Een spiltrap is een ruimtebesparende oplossing in ieder pand en geeft een mooie, luxueuze uitstraling. Wij geven u tijdens de eerste fases van uw project diverse voorbeelden van houten wenteltrappen die wij in het verleden hebben gemaakt. Het design van uw eigen trap wordt nauwgezet met u besproken en u krijgt een ruimte visualisatie te zien, zodat u zeker weet dat het resultaat naar wens zal zijn. Ook leggen we u diverse mogelijkheden voor met betrekking tot het materiaalgebruik, zoals mahoniehout of vurenhout.

Gereedschap

Ontdek onze moderne technieken

Gereedschap

Ons vakmanschap wordt gecombineerd met het gebruik van moderne technieken, waaronder computergestuurde CNC-machines. Deze houden de productie efficiƫnt en de kwaliteit hoog, bij iedere vaste trap op maat. Heeft u interesse in een gratis inmeting van uw houten wenteltrap? Wij zijn benieuwd naar uw wensen. U kunt ons bereiken op 0652-045028 of via info@holman-trappenmakerij.nl.