Keepboomtrap Noord-Brabant

team

De keepboomtrap, die u door onze specialisten uit Noord-Brabant kunt laten maken, wordt gekarakteriseerd door de treden die op de trapbomen zijn gemonteerd in plaats van ertussen. De bomen aan de zijkant(en) van de traptreden ontbreken bij de keepboomtrap en de treden rusten hierbij op het uitgekeepte gedeelte. De treden die zowat direct tegen de muur zijn geplaatst, geven een mooi en strak effect. Wanneer u interesse heeft in een keepboomtrap in uw pand in Nederland, kunt u contact opnemen met Holman Trappenmakerij in Sprang-Capelle, Noord-Brabant.

Bekijk onze projecten
Detail van het begin tot eind
Ontworpen en geproduceerd in eigen bedrijf

Kies een keepboomtrap in diverse stijlen voor uw huis in Noord-Brabant

De keepboomtrap hoeft niet in één soort gerealiseerd te worden voor uw pand in Noord-Brabant of elders in Nederland. Deze kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld de Z-trap en hierbij kunnen weer verschillende stijlen toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een mahoniehouten of een moderne trap. Ook bieden wij de mogelijkheid om met eikenhout uw trap te verwerken. Als ervaren familiebedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het volledig realiseren van unieke trappen, altijd met ouderwets vakmanschap dat uw nieuwe trap kwaliteit laat uitstralen.

Gereedschap

Kosteloos uw trap laten inmeten

Gereedschap

Wanneer u met onze specialisten uit Sprang-Capelle in Noord-Brabant samenwerkt om uw keepboomtrap te realiseren, kunt u rekenen op een levertijd van circa drie werken na het inmeten. Wij meten bovendien uw trap kosteloos in, inclusief een adviesgesprek waarin u uw wensen kunt aangeven. Ook na de bouw van uw trap kunt u op ons rekenen! Neem contact met ons op door te bellen naar 0416-313112.