Mahonie trappen in Kaatsheuvel, Noord-Brabant

team

Mahonie is een houtsoort die vaak wordt toegepast bij de bouw van trappen, zo ook door onze specialisten uit Kaatsheuvel in Noord-Brabant. Het is een duurzame houtsoort met een warme kleurtint. Mahonie trappen zorgen voor een warme uitstraling in bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand – en dus voor een perfecte toevoeging aan uw interieur. Afhankelijk van de stijl van uw interieur kunnen wij u adviseren of mahonie trappen voor uw pand geschikt zijn. Dit doen wij samen met u tijdens een kosteloos adviesgesprek.

Bekijk onze projecten
Detail van het begin tot eind
Ontworpen en geproduceerd in eigen bedrijf

Mahonie trappen in de door u gewenste stijlen en vormen

Holman Trappenmakerij is gespecialiseerd in het realiseren van diverse soorten trappen, waaronder mahonie trappen. Dit is een harde houtsoort die oorspronkelijk uit Afrika en Zuid- en Centraal-Amerika komt. Mahonie wordt niet alleen voor trappen gebruikt, maar ook voor vele andere onderdelen van interieurs. De duurzaamheid – in combinatie met de unieke uitstraling – maakt deze houtsoort dan ook erg populair. Ook is mahonie hout goed te combineren met bijvoorbeeld een trap in klassieke stijl en trappen in diverse vormen, zoals de keepboomtrap of de Z-trap.

Gereedschap

Ontdek ons vakmanschap en profiteer van een uitgebreide service

Gereedschap

Wilt u vaste mahonie trappen laten plaatsen in uw pand door Holman Trappenmakerij? Wij bieden u graag een complete service aan. Wij combineren ouderwets vakmanschap met moderne technieken, wat leidt tot unieke concepten. Wij luisteren naar uw ideeën en werken met u samen tot de laatste details zijn afgewerkt. Wilt u de trap liever zelf plaatsen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om de trap als bouwpakket bij ons op te halen. Stuur een e-mail naar info@holman-trappenmakerij.nl of bel naar 0652-045028 om contact op te nemen.