Bordes trappen

Wilt u een speciale houten trap met bordes laten bouwen door een expert uit Sprang-Capelle in Noord-Brabant? Wanneer uw pand over meerdere verdiepingen beschikt, is het handig om een dergelijke trap te kiezen. Uiteraard kiest u dan voor een trap die past bij het interieur en de stijl van uw woning of bedrijfspand. Met een lange ervaring in het ontwerpen en bouwen van diverse soorten trappen, is Holman Trappenmakerij in Noord-Brabant de juiste partner om een houten trap met bordes volledig op maat te realiseren.

Uw unieke houten trap met bordes in Noord-Brabant

Een bordes of tussenbordes is een platform dat twee steken of traparmen van een trap onderbreekt. Wanneer een trap onderbroken wordt door één of meerdere bordessen, verandert deze doorgaans van richting. Wanneer er een verbouwing plaatsvindt in uw pand in Noord-Brabant en er een houten trap met bordes gebouwd moet worden, wilt u uiteraard een bedrijf inschakelen dat met u meedenkt. De juiste stijl, materialen van hoge kwaliteit en originele afwerkingsdetails, met alles houden onze specialisten rekening om uw houten trap met bordes zo uniek mogelijk te maken. Niet voor niets zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van exclusieve trappen. Moet er ook een houten vaste trap naar zolder worden gebouwd in uw huis in Noord-Brabant, en heeft deze ook een bordes nodig? Geef uw wensen door en wij bekijken met u de mogelijkheden. U heeft tevens de mogelijkheid om een trap in eikenhout te laten maken.

Doe inspiratie op

Wij werken nauw met u samen om uw houten trap met bordes in Noord-Brabant naar wens te bouwen, van idee tot installatie en afwerking. Bovendien wordt ons ver ontwikkeld, ouderwets vakmanschap al jaren toegepast in ons familiebedrijf in Sprang-Capelle. Bekijk onze projecten en doe alvast inspiratie op voor uw toekomstige trap. U bereikt ons via het telefoonnummer 0652-045028.