Eik op RVS boom

Trap met stalen balustrade

Wilt u een stalen trap of trappen met houten treden laten maken? Dan zit u goed bij Holman Trappenmakerij uit Sprang-Capelle. Deze soort trap combineert de industriƫle uitstraling van staal met de landelijke uitstraling van hout. Hierdoor ontstaat een trap die naadloos past binnen een moderne inrichting. Lees nu verder en ontdek hoe wij ouderwets vakmanschap combineren met moderne technieken om een stalen trap of trappen met houten treden te maken.

Een stalen trap met houten treden volledig voor u op maat gemaakt

Uw wensen vormen de basis voor onze werkwijze. Tijdens een gratis adviesgesprek luisteren we naar uw wensen, voeren we een inmeting uit en bespreken we de mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk om diverse exclusieve trappen te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan moderne trappen, zoals de stalen trap met houten treden. Zodra u overtuigd bent van ons vakmanschap gaan wij voor u aan de slag om een trap op maat te maken. Het is mogelijk dat wij de stalen trap of trappen met houten treden al na drie weken na ons adviesgesprek leveren. U profiteert dus niet enkel van vakwerk, maar ook van ongeƫvenaarde service.

Ervaar vakmanschap en maak een afspraak

Bent u benieuwd wat onze trappenmakers uit Sprang-Capelle voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0652-045028 en maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek en inmeting. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, zoals een bouwpakket. Wij leveren dan enkel de onderdelen van de trap, we installeren deze niet. Dat doet u zelf.