Een stalen trap met houten treden

team

Wilt u een stalen trap of meerdere stralen trappen met houten eiken treden laten maken? Dan zit u goed bij Holman Trappenmakerij, gevestigd in Kaatsheuvel. Deze soort trap combineert de industriƫle uitstraling van staal met de landelijke uitstraling van hout. Hierdoor ontstaat een trap die naadloos aansluit bij het moderne interieur. Wilt u ontdekken hoe wij ouderwets vakmanschap combineren met moderne technieken om een stalen trap met houten (eiken) treden te produceren? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze stalen trappen met houten treden.

Bekijk onze projecten
Detail van het begin tot eind
Ontworpen en geproduceerd in eigen bedrijf

Een stalen trap met houten (eiken) treden volledig voor u op maat gemaakt

Hoe ziet de ideale trap in uw woning eruit? Tijdens een gratis adviesgesprek luisteren we naar uw wensen en voeren we een inmeting uit. Afhankelijk van uw voorkeuren is het mogelijk om diverse exclusieve trappen volledig op maat te laten maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan moderne trappen, zoals de stalen trap met houten treden. Zodra u overtuigd bent van ons vakmanschap, gaan wij aan de slag en produceren wij voor u een trap op maat. In de meeste gevallen kunnen wij de stalen trap of trappen met houten (eiken) treden al binnen drie weken na ons adviesgesprek leveren. Gaat u met ons in zee, dan profiteert dus niet enkel van vakwerk maar ook van ongeƫvenaarde service.

Gereedschap

Ervaar vakmanschap en maak een afspraak

Gereedschap

Bent u benieuwd wat de trappenmakers van Holman Trappenmakerij voor u kunnen betekenen? Heeft u specifieke vragen over onze werkwijze of wilt u simpelweg meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0652-045028 of stuur een e-mail naar info@holman-trappenmakerij.nl. Dan kunt u direct een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek en een inmeting.