Stalen trappen op maat in Sprang-Capelle, Noord-Brabant

team

Al jaren is Holman Trappenmakerij uit Sprang-Capelle in Noord-Brabant gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van stalen trappen op maat. Traditioneel richt ons bedrijf zich op houten trappen, maar in de loop der jaren is ons portfolio uitgebreid naar uiteenlopende soorten trappen. U kunt bij ons terecht voor uitgebreide inspiratie op het gebied van stalen trappen, die uiteindelijk volledig op maat worden opgeleverd. U rekent bovendien op een complete service, waarbij alles naar wens voor u wordt uitgevoerd.

Bekijk onze projecten
Detail van het begin tot eind
Ontworpen en geproduceerd in eigen bedrijf

Stalen trappen op maat worden op deze manier gerealiseerd bij ons in Noord-Brabant

Misschien had u al een of meerdere ideeën over stalen trappen op maat. Wij bespreken graag uw ideeën samen met u, om vervolgens over te gaan tot de oriëntatiefase. In deze fase voeren we een adviesgesprek met u en laten we u voorbeelden zien van vergelijkbare projecten. Tevens tonen we u voorbeelden van materialen en details in onze showroom. Wanneer u genoeg inspiratie heeft voor stalen trappen, wordt ook de offerte op maat opgesteld door onze specialisten in Noord-Brabant. Het inmeten van de trap is kosteloos en het ontwerp wordt nauwkeurig met u besproken. De gemiddelde levertijd van de trap na de inmeting is drie weken.

Gereedschap

Maak uw wensen kenbaar

Gereedschap

Na de installatie van een vaste trap stopt onze service niet, want u kunt vertrouwen op een uitstekende onderhoudsservice. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor stalen trappen op maat, bijvoorbeeld voor of uw woning in Noord-Brabant of een andere provincie in Nederland? Bent u geïnteresseerd in verschillende trapsoorten, zoals de zweeftrap of de keepboomtrap? Wij leggen de opties graag aan u voor wanneer u contact met ons opneemt. Bel naar 0416-313112.