Bouw een trap met ons bouwpakket in Noord-Brabant

team

U installeert zelf een prachtige trap met een bouwpakket van Holman Trappenmakerij uit Kaatsheuvel, Noord-Brabant. Met een combinatie van ouderwets vakmanschap en moderne technieken maken we bouwpakketten voor een trap op maat voor uw interieur. U bepaalt of wij de trap voor u installeren of dat u dit zelf doet. Indien u de trap zelf wilt monteren, ontvangt u een bouwpakket.

Bekijk onze projecten
Detail van het begin tot eind
Ontworpen en geproduceerd in eigen bedrijf

Van elk type trap leveren wij een bouwpakket

Wilt u zelf een trap plaatsen? Dan leven wij uw trap in een bouwpakket. Holman Trappenmakerij levert al ruim 25 jaar vakwerk. U ziet dit terug in de verschillende soorten trappen die wij leveren. U kunt er voorkiezen om de trap zelf te installeren of gebruik te maken van onze bouwpakketten. Een voorbeeld hiervan is de keepboomtrap; een type trap dat een strakke, moderne uitstraling aan uw woning geeft. Een woning krijgt ook een eigentijdse uitstraling, als u bijvoorbeeld een stalen trap laat maken. Gaat u toch liever voor een landelijke uitstraling? Wij produceren ook houten trappen, zoals een vurenhouten trap of een mahonie trap. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Bespreek uw wensen met ons en wij leveren een trap, die naadloos aansluit op uw interieur.

Gereedschap

Ga het gesprek aan en ontvang een van onze trap-bouwpakketten

Gereedschap

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Of heeft u vragen over de bouwpakketten die wij leveren voor uw trap? We vertellen u hier graag meer over wanneer u contact met ons opneemt. Dit doet u door te bellen naar 0652-045028 of een e-mail te sturen naar info@holman-trappenmakerij.nl. Via deze weg maakt u ook een afspraak voor een gratis inmeting en kennismaking.