Vaste trap plaatsen in Kaatsheuvel, Noord-Brabant

team

Een vaste trap laat u op maat plaatsen door Holman Trappenmakerij uit Kaatsheuvel in Noord-Brabant, een familiebedrijf dat al 25 gespecialiseerd is in maatwerktrappen. U profiteert bij ons altijd van een complete begeleiding, van ontwerp tot oplevering. Uiteraard wilt u een vaste trap plaatsen die past bij het interieur van uw pand, of het nu gaat om een woning of een kantoor. U kunt dan ook altijd vertrouwen op een resultaat dat compleet naar wens is. Heeft u al een idee welke soort vaste trap u op maat wilt laten ontwerpen en plaatsen? Vertel het aan ons en wij gaan graag voor u aan de slag.

Bekijk onze projecten
Detail van het begin tot eind
Ontworpen en geproduceerd in eigen bedrijf

Hoe werkt het laten plaatsen van een vaste trap op maat?

Wij kunnen diverse trappen voor u op maat maken, zoals een zoldertrap. Of kiest u liever voor een houten trap met bordes? U laat een sfeervolle trap op maat plaatsen door onze specialisten. Dat wil zeggen dat het project van begin tot eind op uw wensen is afgestemd en dat u kunt vertrouwen op het meest deskundige vakmanschap. We geven u inspiratie door onze vele voorgaande resultaten te laten zien. Ook geven we u voorbeelden van details en materialen in onze showroom. Op basis van vakkundig advies en uw voorkeuren bieden wij u een passende offerte aan. Uw vaste trap op maat plaatsen wij ongeveer drie weken na de inmeting bij uw pand – uiteraard wanneer u akkoord bent gegaan met het design en uiteindelijke, definitieve ontwerp. Met computergestuurde CNC-machines houden wij de kwaliteit en productie optimaal, waardoor u van een uitstekende efficiëntie profiteert. Dat maakt een samenwerking met Holman Trappenmakerij de beste keuze wanneer u een vaste trap op maat wilt laten plaatsen.

Gereedschap

Reken op een uitgebreide service

Gereedschap

Ook na het plaatsen de trap rekent u bij ons op een goede service, want wij verzorgen ook onderhoud en reparaties aan uw trap. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op. Bel hiervoor naar 0652-045028 of stuur een e-mail naar info@holman-trappenmakerij.nl en wij geven u graag advies.