Vaste trap plaatsen

team

Een vaste trap laat u op maat plaatsen door Holman Trappenmakerij, een familiebedrijf dat al 25 gespecialiseerd is in maatwerktrappen. U profiteert bij ons altijd van een complete begeleiding, van ontwerp tot oplevering. Uiteraard wilt u een vaste trap plaatsen die past bij het interieur van uw pand, of het nu gaat om een woning of een kantoor. U kunt dan ook altijd vertrouwen op een resultaat dat compleet naar wens is. Heeft u al een idee welke soort vaste trap u op maat wilt laten ontwerpen en plaatsen? Vertel het aan ons en wij gaan graag voor u aan de slag.

Bekijk onze projecten
Detail van het begin tot eind
Ontworpen en geproduceerd in eigen bedrijf

Hoe werkt een vaste trap op maat laten plaatsen?

Of het nu gaat om een vaste zoldertrap of een sfeervolle wenteltrap op de begane grond, u laat altijd een trap op maat plaatsen door onze specialisten. Dit wil zeggen dat het project van begin tot eind op uw wensen is afgestemd en dat u kunt vertrouwen op het meest deskundige vakmanschap. We geven u inspiratie door onze vele voorgaande resultaten te laten zien. Ook geven we u voorbeelden van details en materialen in onze showroom. Op basis van vakkundig advies en uw voorkeuren bieden wij u een passende offerte aan. Uw vaste trap op maat plaatsen wij ongeveer drie weken na de inmeting – uiteraard wanneer u akkoord bent gegaan met het design en uiteindelijke, definitieve ontwerp. Met computergestuurde CNC-machines houden wij de kwaliteit en productie optimaal, waardoor u van een uitstekende efficiëntie profiteert. Dat maakt een samenwerking met Holman Trappenmakerij de beste keuze wanneer u een vaste trap op maat wilt laten plaatsen.

Gereedschap

Ook na de montage kunt u op ons rekenen

Gereedschap

Na de montage van de trap kunt u bij ons nog steeds rekenen op de beste service, want wij verzorgen ook onderhoud en reparaties aan uw trap. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op. Bel hiervoor naar 0416-313112 en wij geven u graag advies.