Werkwijze

Om u een beter beeld te geven van hoe het maken van een trap in zijn werk gaat, zetten wij de stappen op een rijtje. 

Idee
Idee

Idee

U bent op zoek naar een passende trap in uw woning. Wellicht heeft u al een idee.

Oriëntatie
Oriëntatie

Oriëntatie

Op onze webpagina ”projecten” krijgt u een indicatie over de projecten die wij maken. U kunt ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek bij ons op locatie.

Wensen
Wensen

Wensen

Brainstormen over wensen en ideeën.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, laten wij u graag voorbeelden zien van de materialen en details in onze showroom.

Offerte
Offerte

Offerte

Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en geven we u vakkundig advies. Wij schetsen voor u een beeld, en bieden u een passende offerte aan.

 

Meten
Meten

Meten

Meten is weten.

Na uw akkoord op de offerte komen wij de trap op locatie inmeten, zodat we zeker zijn dat de trap goed in de ruimte past.

Design
Design

Design

Na het inmeten van de trap wordt deze uitgetekend. We zullen de details nogmaals doornemen, en kijken of de tekening overeen komt met uw wensen. Daarna krijgt u een ruimtelijke visualisatie om u een beter beeld te geven van het eindproduct.

Productie
Productie

Productie

Als de tekening naar wens is kunnen we de productie van uw project opstarten. Door het gebruik van computergestuurde CNC machines kunnen wij de productie en kwaliteit hoog houden.

Installatie
Installatie

Installatie

Montage op Locatie.
Het moment waarop alles samen komt. Van boomstam tot meubelstuk. Waar uw gepersonaliseerde trap tot leven komt in de ruimte. Onze eigen monteurs zorgen voor de plaatsing.