Een Z-trap laten maken in Kaatsheuvel, Noord-Brabant

team

Een eiken Z-trap op maat laten maken, behoort tot de opties die Holman Trappenmakerij uit Kaatsheuvel in Noord-Brabant aanbiedt. Deze houten Z-trap is een stijlvolle oplossing in ieder interieur en kan uit diverse materialen vervaardigd worden. Als trappenmakerij zijn wij vooral gespecialiseerd in het maken van houten trappen, maar u kunt bij ons ook zeker terecht voor combinaties met andere materialen. Wilt u bijvoorbeeld een eiken Z-trap op maat laten maken door onze specialisten? Dan zorgen zij ervoor dat alles volledig naar wens wordt uitgevoerd, van ontwerp tot de realisatie!

Bekijk onze projecten
Detail van het begin tot eind
Ontworpen en geproduceerd in eigen bedrijf

Een eiken Z-trap op maat laten maken

De houten Z-trap is een trap waarbij het stootbord schuin op de trede wordt geplaatst in plaats van haaks. De traptreden vormen zo een ā€™Zā€™. De zweeftrap past perfect in een modern interieur, ongeacht of het nu een vaste zoldertrap of een vaste trap op de begane grond betreft. Voordat u besluit een eiken Z-trap door ons te laten maken, bespreken wij met u uitvoerig de mogelijkheden om de trap volledig op maat te leveren. U krijgt een goed beeld van het design en het uiteindelijke ontwerp van de houten (eiken) Z-trap wordt uiteraard volledig met u doorgenomen. Wij laten hierbij ook voorbeelden zien uit ons portfolio en u bent welkom in onze showroom. Kortom, u weet bij Holman Trappenmakerij te allen tijde waar u aan toe bent.

Gereedschap

Laat u informeren over onze werkwijze

Gereedschap

Heeft u al een idee over het design van uw eiken of vurenhouten Z-trap die u voor uw pand op maat wilt laten maken? Wij zijn benieuwd welke trap u voor ogen heeft. In een gratis adviesgesprek vertellen wij u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden met betrekking tot een bouwpakket. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0652-045028 of een e-mail te sturen naar info@holman-trappenmakerij.nl.