Zoldertrap op maat maken in Kaatsheuvel, Noord-Brabant

team

Wanneer u een vaste zoldertrap wilt laten maken, kiest u uiteraard voor een zoldertrap op maat van Holman Trappenmakerij, gevestigd in Kaatsheuvel, Noord-Brabant. Deze trap geeft uw interieur op de bovenste verdieping een fraai uiterlijk – en u zorgt ervoor dat mensen veilig naar de zolder kunnen. Als trappenspecialist bieden wij u talloze mogelijkheden aan wanneer u een zoldertrap op maat wilt laten maken. Wij voorzien u graag van deskundig advies en nemen het volledige project uit handen.

Bekijk onze projecten
Detail van het begin tot eind
Ontworpen en geproduceerd in eigen bedrijf

Een zoldertrap vakkundig op maat laten maken

Bij Holman Trappenmakerij wordt elke zoldertrap ook écht op maat gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van diverse soorten trappen zoals de houten Z-trap en wenteltrap. U kunt iedere zoldertrap die wij ontwerpen en bouwen in verschillende stijlen laten maken. Kies er bijvoorbeeld voor een moderne trap of een klassieke stijl zoldertrap voor uw woning of pand te laten maken. Combinaties van stijlen en materialen zijn eveneens mogelijk. Zo zijn wij een specialist op het gebied van eikenhoutbewerking en kunnen we deze houtsoort samenbrengen met bijvoorbeeld stalen onderdelen. Welke zoldertrap u ook kiest, wij overleggen nauwgezet met u als opdrachtgever zodat u de perfecte trap op maat kunt laten maken. Dit doen wij voor zowel bedrijfspanden als woningen.

Gereedschap

Neem contact op met ons familiebedrijf

Gereedschap

Neem contact met ons op, plan een kosteloos kennismakings- en adviesgesprek in en laat ook uw trap gratis inmeten. Wanneer u besluit een zoldertrap op maat te laten maken door ons ervaren familiebedrijf, profiteert u altijd van ouderwets vakmanschap, efficiënte werkwijzen middels de nieuwste technieken en korte levertijden. U bereikt ons door te bellen naar 0652-045028 of een e-mail te sturen naar info@holman-trappenmakerij.nl.