Zweeftrap laten plaatsen in Kaatsheuvel, Noord-Brabant

team

De zweeftrap is de perfecte trapstijl voor een modern interieur voor bijvoorbeeld uw woning in Noord-Brabant. De trap is een zeer originele toevoeging en creëert een simpel maar toch elegante uitstraling. Bij Holman Trappenmakerij in Kaatsheuvel zijn wij al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van houten trappen op maat. De zweeftrap is een van de trapvormen die wij voor u kunnen plaatsen. Heeft u al een idee voor een zweeftrap in uw pand? Of wilt u eerst advies ontvangen? Wij leggen graag de mogelijkheden aan u voor.

Bekijk onze projecten
Detail van het begin tot eind
Ontworpen en geproduceerd in eigen bedrijf

Uw zweeftrap wordt volledig op maat gemaakt

Zwevende trappen hebben aan één kant geen draagconstructie. De treden van deze trap worden rechtstreeks tegen de muur bevestigd, zonder dat u een trapboom ziet. De houten treden lijken zo uit de muur te steken, wat een futuristisch effect geeft. Een vergelijkbaar modern trapmodel is de keepboomtrap, maar hierbij is de trapboom nog wel zichtbaar. Wanneer u samen met onze specialisten de opties besproken heeft, geven we u diverse voorbeelden van zweeftrappen die wij eerder hebben gerealiseerd. Ook krijgt u diverse materialen en details uit de showroom te zien. Zo bieden wij u een maximale inspiratie voor uw zweeftrap op maat.

Gereedschap

Plan uw gratis adviesgesprek in

Gereedschap

Het ouderwetse vakmanschap dat in ons familiebedrijf wordt toegepast, ziet u terug in het resultaat van uw vaste trap. Bij ons is namelijk ieder project uniek, waardoor u kunt rekenen op een perfect passende zweeftrap. Wilt u de trap liever zelf installeren? Dan kunt u bij ons een compleet bouwpakket ophalen waarmee u direct aan de slag kunt. Plan een kosteloos adviesgesprek in en laat de zweeftrap gratis inmeten in uw pand! Bel hiervoor naar 0652-045028 of stuur een e-mail naar info@holman-trappenmakerij.nl.